Kuhinja

 

NOVOST KUHINJA EWE...kuhinje vaših sanj


Kuhinja Ewe: dolgoletna tradicija, vrhunski dizajn, praktične rešitve, kakovostni materiali in enkratna  strast pri izdelavi najboljšega na svojsten, nov način – to so osnove za sanjske kuhinje. Dobra hrana je velika človeška strast in vsak narod pri tem išče lastne poti, kot jih iščejo in najdejo snovalci kuhinj ewe. Užitek za telo in oko, ki vam ga ponudijo kuhinje Ewe je neponovljiv. Privoščite si ga še vi in oplementitite svoj vsakdan.

več na : http://www.ewe.at/



KUHINJE DOIMO CUCINE

Planet Plus vam nudi moderne kuhinje po meri vrhunskega italijanskega proizvajalca Doimo Cucine. Ključna prednost kuhinj po meri je individualni izbor materialov, barv in elementov, tako po višini, kot tudi globini. V našem salonu vam nudimo svetovanje in načrtovanje kuhinje po vaših željah.

KAKOVOST

( vlagoodporna notranjost in zunanjost)

ZANESLJIVOST

(lak na vodni osnovi, majhna koncentracija formmaldehida)

DIZAJN

PRILAGODLJIVOST

 (barvanje po ral in ncs-u)

PO MERI

SVETOVANJE IN 3D IZRISI


OBLIKUJTE SI KUHINJO PO MERI

Velik izbor modelov kuhinj od sodobno zasnovane minimalistične kuhinje do klasične tradicionalne kuhinje. Kuhinje Doimo Cucine s svojim modularnim sistemom omogočajo različne postavitve od U do L form, otokov in polotokov. Kuhinjo prilagodimo vašemu prostoru, vašim zahtevam in željam. Naj kuhinja s svojo funkcionalnostjo in estetsko dovršenostjo postane osrednji element vašega doma.
Površinska obdelava front je lahko enostavna kot je iveral in ultrapas. Fronte so lahko furnirane, barvane po RAL-u na mat ali visoki sijaj, ali pa se odločite za novejše materiale kot je cement, fenix ali steklo, ...Korpusi so iz vodoodpornega iverala z majhno koncentracijo formaldehida(E0). Notranjost omaric je lahko v beli ali sivi barvi. Organiziranost v kuhinji vam lahko olajša velik izbor dodatkov, ki jih vstavite v predala in omarice. Vsa vrata in predali vključujejo mehko zapiranje. Notranji predali so lahko beli, sivi ali iz inoksa. Delovna plošča je lahko tehnični material Fenix NTM ® , kamen, beton, steklo ali nerjaveče jeklo. Vsi izdelki Doimo Cucine imajo 5 let garancije.

MATERIA

Nov model kuhinje Materia. Moderna kuhinja s frontami v toplem in naravnem lesu, kot je termično obdelana akacija in hrast. Velik izbor materialov različnih na otip kot je krtačen hrast, Fenix NTM®, melamin, nov super mat lak ali klasičen mat in sijaj lak. Za bolj funkcionalno in lažje odpiranje ima model kuhinje Materia notranjo stran vratc rezana pod kotom 30°. Ob strani so vratca rezana pod kotom 45° kar daje občutek tanjše fronte. Rezultat je moderna kuhinja s čistimi linijami.

FJORD 

Fjord je moderna in barvita kuhinja, ki vam omogoča veliko svobodo pri sestavljanju kuhinje po vašem okusu. S praktičnimi kovinskimi poličkami lahko hkrati poustvarite minimalistično, igrivo, vintage ali po izgledu industrijsko kuhinjo. Za tiste, ki si želijo bolj izstopajočo kuhinjo, Fjord prestavlja kuhinjo z vidnimi nogicami in okroglimi ročaji. Vratca omaric so tanka in elegantna, debeline 14mm. Za vintage izgled lahko izbirate med novimi finiši na otip podobni tkanini.

CROMATIKA

Naravni toni in moderni materiali so predstavljeni v kuhinji Cromatika. Cromatika je kuhinja s preprostim dizajnom. Izbirate lahko med 18 različnimi ročaji in klasičim linijskim ročajem. Profil aluminijastega ročaja je lahko tudi barvan.

SIDNEY 

Sidney kuhinja z elegantnim izgledom. Njene glavne značilnosti so mehkime linije, ter zaobljeni robovi tako visečih kot nizkih elementov. Pri Sidney kuhinji je pomemben vsak detajl. 

EASY

Kuhinje Easy predstavljajo rešitev za tiste, ki iščejo kvalitetno, modularno in cenovno ugodno kuhinjo. Velik izbor materialov.

 

kuhinja

Moderna kuhinja je prostorna, prilagojena uporabniku in ima učinkovito razporejene elemente, delovne površine in gospodinjske aparate. Odlikujeta jo udobnost in učinkovitost, hkrati pa je vsaka kuhinja poosebljanje elegance in odličnosti. Kuhinje v salonu pohištva Planet Plus vas bodo navdušile s svojimi preprostimi oblikami, čistimi linijami in sodobnimi materiali.

Ponudba sledi aktualnim modnim smernicam v proizvodnji kuhinj tako v modernem kot tradicionalnem slogu. Poleg tega so vzdržljive, odporne na udarce in enostavne za vzdrževanje ter imajo dolgo življenjsko dobo. Kuhinjski elementi so oblikovani ergonomsko in funkcionalno za čim boljšo izkušnjo kuhanja, vgrajeno imajo trpežno okovje, kar še olajša njihovo uporabo. Njihova glavna prednost je ta, da so prilagojene vsakemu kupcu posebej, upoštevajo njegove želje in prevladujoč življenjski slog, kar jih naredi še bolj posebne in unikatne. Nudimo vam kuhinje v različnih cenovnih razponih, zato boste pri nas gotovo našli pravo za svoj žep.

Naj bo nakup kuhinje pravo doživetje

V salonu Planet Plus boste ob nakupu kuhinje dobili celoten paket: vrhunsko kakovost, moderen dizajn in estetiko, ki se bo skladala s stilom ostalih prostorov vašega doma. Kuhinja je prostor, ki združuje ob okusno pripravljeni hrani, zato vam pred odločitvijo in nakupom nudimo svetovanje, kako izbrati pravo kuhinjo za svoje potrebe.

Naslednji korak je 3D izris, s pomočjo katerega bo izbrana kuhinja zaživela na računalniku v točno takih dimenzijah in postavitvi, kot ste si jo zaželeli. Poskrbeli bomo, da bo izkoristek prostora kar največji, in se prilagodili vsem vašim potrebam. Tako bo odločitev še lažja, vi pa boste zadovoljni z izbiro v njej že kmalu pripravljali gurmanske obroke in uživali v družbi svojih najbližjih.

 

VEČ NA...

www.doimocucine.it/

Vabljeni v naš salon Planet plus ...


 
 
 

Povpraševanje

 

Pošljite nam povpraševanje preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Polja označena z * so obvezna!

 
 

Prijava na e-novice

Prijava

 

Bodite prvi obveščeni o vseh novostih, najnovejših trendih ter posebnih ugodnostih.

 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.